Una manifestant aguantant una pancarta amb el lema 'Cop separador, no', en la manifestació de Societat Civil Catalana el 19 de març del 20…
Una manifestant aguantant una pancarta amb el lema 'Cop separador, no', en la manifestació de Societat Civil Catalana el 19 de març del 2017 (Horitzontal).

Unes 6.500 persones es manifesten a Barcelona per "aturar el cop separatista"

ACN Barcelona.-ACN Barcelona .- Una manifestació impulsada per l'entitat Societat Civil Catalana recorre aquest diumenge el centre de Barcelona sota el lema 'Aturem el cop separatista. Per la democràcia, la llibertat i la convivència'. Amb sortida de la plaça d'Urquinaona i arribada a la plaça de Sant Jaume -davant del Palau de la Generalitat-, la mobilització unionista, que ha reunit 6.500 persones segons l'Ajuntament, carrega contra un procés sobiranista que "posa en risc la pau social" i que planteja "un escenari de conflicte per la declaració unilateral d'independència". Banderes espanyoles, catalanes, càntics de 'Catalunya és Espanya' i pancartes amb lemes com 'Aturem el cop', 'No al cop baix', 'Cop ruïnós no' o 'No a la independència, sí a la convivència' inunden el trajecte de poc més d'un quilòmetre de recorregut, que ha obligat a tallar la Via Laietana.

(S'ha afegit al text la xifra de participants facilitada per l'Ajuntament de Barcelona) PP i C's s'han sumat a la manifestació amb la presència destacada del líder popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, i del portaveu de C's al Parlament, Carlos Carrizosa, respectivament.

Anar al contingut