Unes 5.000 persones es reuneixen al Pont de Suert per tastar la tradicional girella

Una excusa culinària va reunir al Pont de Suert unes 5.000 persones disposades a tastar la tradicional girella, un embotit típic de muntanya totalment tradicional i que va fer les delícies del públic assistent. Els visitants van veure com es fa la girella i van poder degustar una de les dues mil racions que es van repartir d'aquest bull. Els altres ingredients de la fira van ser la demostració d'oficis antics i tradicions de la vida de muntanya, la venda de bestiar i l'actuació d'un grup de portadors d'esquelles del País Basc.
Unes 5.000 persones es reuneixen al Pont de Suert per tastar la tradicional girella
El Pont de Suert

Unes 5.000 persones es reuneixen al Pont de Suert per tastar la tradicional girella

Una excusa culinària va reunir al Pont de Suert unes 5.000 persones disposades a tastar la tradicional girella, un embotit típic de muntanya totalment tradicional i que va fer les delícies del públic assistent. Els visitants van veure com es fa la girella i van poder degustar una de les dues mil racions que es van repartir d'aquest bull. Els altres ingredients de la fira van ser la demostració d'oficis antics i tradicions de la vida de muntanya, la venda de bestiar i l'actuació d'un grup de portadors d'esquelles del País Basc.