Alguns detractors duien una escombra per protestar contra la corrupció (Foto: ACN)
Alguns detractors duien una escombra per protestar contra la corrupció (Foto: ACN)
Sabadell

Unes 300 persones es manifesten contra la corrupció davant dels jutjats de Sabadell

Carregats amb escombres, els participants en la protesta s'han dirigit cap al jutjats de la ciutat, on l'alcalde, Manuel Bustos, presta declaració per la seva presumpta implicació en la trama de corrupció urbanística i tràfic d'influències a Sabadell.

RedaccióActualitzat
Unes 300 persones s'han concentrat a les sis de la tarda d'aquest dimenge a la plaça de Sant Roc de Sabadell, davant la seu de l'Ajuntament, en una convocatòria unitària dels partits d'esquerres contra la corrupció política. Entre els assistents hi havia representants polítics d'Entesa per Sabadell, d'Iniciativa i de la CUP.

Carregats amb escombres, els participants en la protesta s'han dirigit cap al jutjats de la ciutat, on l'alcalde, Manuel Bustos, presta declaració per la seva presumpta implicació en la trama de corrupció urbanística i tràfic d'influències a Sabadell.

A la pròxima sessió del ple municipal, la resta de grups han avançat que demanaran a l'alcalde que cessi temporalment les seves funcions mentre se n'aclareix la situació jurídica.
Anar al contingut