L'actor Enric Majó, un dels signants del manifest
L'actor Enric Majó, un dels signants del manifest
Barcelona

Unes 200 personalitats que votaven el PSC o Iniciativa opten ara per la independència

Els signants d'un manifest, "Crida 27S", entre els quals hi ha l'actor Enric Majó o l'historiador Borja de Riquer, demanen que es voti per una candidatura independentista, després de 40 anys, diuen, intentant l'encaix de Catalunya dins d'Espanya

RedaccióActualitzat

Unes 200 personalitats destacades de la societat civil que eren votants o militants del PSC, PSUC o Iniciativa demanen que el 27S es voti una candidatura independentista. Ho argumenten en un manifest, "Crida 27S", on consideren que després de 40 anys intentant l'encaix de Catalunya dins d'Espanya ara constaten que cap partit d'àmbit estatal serà sensible a les demandes del dret a decidir dels catalans i, per tant, al progrés i la justícia social per a Catalunya. Per això, diuen aquests intel·lectuals d'esquerres, la millor manera de lluitar és votar alguna de les opcions independentistes.

Entre les 200 personalitats que signen aquest document hi ha docents universitaris com Ferran Requejo i Eduard Carbonell, els escriptors Narcís Comadira i Daniel Vázquez, l'historiador Borja de Riquer o els actors Enric Majó i Carme Sansa, entre molts d'altres.

 

 

 

 

Anar al contingut