Barcelona

Unes 150 persones participen en la marxa feixista del 12-O

La capçalera de la manifestació demanava la il·legalització de partits independentistes i s'ha cantat "Refugiats no benvinguts" i "No són refugiats, són invasors"

RedaccióActualitzat
Unes 150 persones han participat en la manifestació convocada a Barcelona per organitzacions d'extrema dreta per celebrar el 12 d'octubre i reivindicar la unitat d'Espanya.
 

La manifestació, que ha començat al Paral·lel i ha acabat a la plaça Sant Jordi de Montjuïc, ha tingut dues capçaleres amb lemes que han corejat els participants durant tot el recorregut: "Sempre unionistes" i "Il·legalització de partits independentistes".

Entre banderes feixistes, els assistents a la mobilització, convocada per diverses formacions com la Falange o Democracia Nacional, han cremat banderes estelades, han encès bengales i han fet una petita foguera a la plaça de Sant Jordi.

També han entonat càntics que proposaven prohibir l'entrada de refugiats sirians i en defensa del cristianisme, amb consignes com "Refugiats no benvinguts" o "No són refugiats, són invasors".
 
Anar al contingut