Barcelona

Unes 150 persones ocupen una agència perquè organitza vols de deportació

RedaccióActualitzat

Unes 150 persones han ocupat aquest divendres a Barcelona una agència de viatges que, segons denuncien, organitza vols per deportar immigrants indocumentats i han denunciat tant l'aplicació d'aquest tipus de mesures com la llei d'Estrangeria.

L'acte de protesta havia estat convocat per la Plataforma tanquem els CIE, Centre d'Internament d'Estrangers, a la seu de l'agència B The Travel Brand, al barri de Gràcia de la capital catalana. Els manifestants han entrat i han llegit un manifest en el qual denuncien els vols de deportació.

 


 


 

Després de l'ocupació, s'han presentat al lloc dels fets els Mossos d'Esquadra, encara que no s'ha produït cap incident.

 

En acabar la lectura del manifest de protesta els manifestants han abandonat el lloc.

La plataforma ha denunciat que hi ha agències que tenen contractes amb el govern per valor de fins a 113 milions d'euros, segons les seves dades, per deportar immigrants.

 

Els manifestants han assegurat que dilluns que ve hi haurà un vol d'exportació d'unes cent persones, de nacionalitat guineana, entre les quals hi haurà unes 60 que van protagonitzar la setmana passada l'última vaga de fam al CIE de Zona Franca, precisament en contra de la seva expulsió.

Anar al contingut