Puigcerdà

Una veïna de Puigcerdà demana ajuda a través del Facebook per al seu possible desnonament

Rosa Seoane, veïna de Puigcerdà, ha començat una campanya al Facebook i ha convocat una manifestació, aquest divendres, per demanar ajuda davant el possible desnonament del pis on viu. Es tracta del mateix habitatge on va morir la seva filla fa dos anys i mig per culpa d'una fuita de gas, i on ella va tenir un infart per la mateixa causa.

Actualitzat
Des d'aleshores, Seoane no pot treballar i viu amb una pensió de 700 euros. Cada mes, però, n'ha de destinar gairebé la meitat a retornar el crèdit que va demanar per pagar els funerals de la seva filla. Seoane assegura que li és impossible pagar el lloguer, i que tot és culpa de l'accident. Lamenta que el judici per aquells fets encara no s'hagin resolt, però que en canvi l'ordre de desnonament és pel 15 de setembre, i ella no té on anar.

L'Ajuntament de Puigcerdà assegura que el seu cas és prioritari i que se li està buscant un pis de cessió o de protecció oficial que pugui pagar. De moment, n'hi han ofert un, però l'ha rebutjat perquè es troba als afores i no hi pot accedir, ja que no disposa de vehicle.

Anar al contingut