Una trentena d'establiments participaran a la campanya "Cuina del bolet berguedà"

Els bons gurmets de bolets ja es poden anar preparant, perquè, fins a mitjans del mes de novembre, podran tastar una àmplia varietat de plats en què l'ingredient estrella és el bolet. Es tracta de la campanya gastronòmica "Cuina del bolet berguedà", en què hi participen una trentena d'establiments de la comarca.
Una trentena d'establiments participaran a la campanya "Cuina del bolet berguedà"
Berga

Una trentena d'establiments participaran a la campanya "Cuina del bolet berguedà"

Els bons gurmets de bolets ja es poden anar preparant, perquè, fins a mitjans del mes de novembre, podran tastar una àmplia varietat de plats en què l'ingredient estrella és el bolet. Es tracta de la campanya gastronòmica "Cuina del bolet berguedà", en què hi participen una trentena d'establiments de la comarca.
Actualitzat
Els bolets ja són a la cuina dels restaurants. Aquesta temporada, hi han arribat amb retard a conseqüència de la calor estiuenca i la llarga sequera. Els millors fogons del Berguedà ja estan a punt per servir-los en el seu millor punt, amb verdures, carns, peixos i fruites. La combinació de ceps, rossinyols, rovellons, moixernons i llenegues amb aquests productes configuren els menús que presenten, en aquesta tardor gastronòmica, els restaurants del Berguedà, i que estaran a la disposició dels seus clients. Tot plegat enfortirà el caràcter del Berguedà com a destí turístic gastronòmic que la comarca s'ha guanyat amb la difusió dels plats de sempre i la incorporació d'atrevides receptes jugant amb els productes locals, entre els quals el bolet de tardor és l'estrella.