La model danesa Ulrikke Hoyer
La model danesa Ulrikke Hoyer (Font:Instagram)

Una talla 34: massa grossa per ser model de Louis Vuitton

Li van suggerir que "s'alimentés només amb aigua durant 24 hores"

RedaccióActualitzat

La model danesa Ulrikke Hoyer ha denunciat a través de les xarxes socials que la casa Louis Vuitton la va rebutjar per ser massa grossa i li van suggerir que "s'alimentés només amb aigua durant 24 hores".

Segons la seva fitxa professional, Ulrikke fa 1,78 cm d'alçada i té una talla 34. La model ha explicat que va anar a Tòquio per participar en una desfilada per a Louis Vuitton, però li van prohibir assistir per ser "massa grossa". Alexia, l'encarregada de càsting d'Ashley Brokaw, va dir que tenia l'"estómac molt inflat","la cara inflada", i "em va instar a morir-me de gana", vaig sentir com deia "Ulrikke necessita beure només aigua les properes 24 hores". La model assegura que es va quedar en shock quan ho va sentir.

Hoyer ho ha explicat a través del seu compte de Facebook i d'Instagram on ja acumula més de 40.000 m'agrada en 24 hores.

 
 

I just returned from Tokyo/Japan, where Louis Vuitton held a beautiful cruise show in Kyoto, I just never made it to Kyoto cause I was canceled for the show due to being 'too big'. (I'm a size 34-36) Ashley Brokaw's caster Alexia had said that there had been some problems during the fitting. According to her I had "a very bloated stomach", "bloated face", and urged me to starve myself with this statement "Ulrikke needs to drink only water for the next 24 hours". I was shocked when I heard it. I woke up at 2am and was extremely hungry. The breakfast started at 6:30am – I had the absolute minimum. I was afraid to meet Alexia so my luck she didn't arrive until 8am, when my plate was taken off the table. She said good morning to me and the other girls and looked at me, then down on my non-existent plate and up at me again. She was checking if I had been eating food. At 7pm my mother agent from Denmark called my to tell the sad news that Louis Vuitton had chosen to cancel me from the show without the refitting and that I was going to be sent back home. Not only did I have a belly, my face was puffy now also my back was a problem. I am glad I'm 20 years old with an elite sports background and not a 15 year old girl, who are new to this and unsure about herself, because I have no doubt that I would then have ended up very sick and scarred long into my adult life. TO READ THE FULL STORY CLICK IN MY BIO!!!!!!! #LVCruise2018 #mistreatmentofmodels #AshleyBrokaw #thefutureisfemale #sowhyeatingdisorders #youknowitstrue #shareifyoucare #jamespscully

A post shared by Ulrikke Hoyer (@ulrikkehoyer) on

La model explica que es va despertar a les 2 de la matinada i va esmorzar a les 6:30h, diu que va menjar el mínim perquè tenia molta por de trobar-se amb Alexia, encarregada de triar les models per l'esdeveniment. Per sort, diu, no la veure fins a les 8h quan ella ja havia retirat el seu plat de la taula. Explica que Alexia va mirar la seva taula per comprovar si havia menjat alguna cosa.

A les 7h del vespre el seu agent de Dinamarca la va trucar per explicar-li que Louis Vuitton havia cancel·lat la seva participació a la desfilada i que l''enviaven de nou a casa.

Ulrikke Hoyer assegura que per sort te "20 anys i un passat practicant esports d'elit i no soc una noia de 15 anys, noves a la professió, i se senten insegures sobre si mateixes, perquè sinó, sens dubte que hauria acabat malalta i amb cicatrius per tota la meva vida adulta".

"No puc acceptar com a "normal" el comportament d'aquestes persones. Ells troben plaer en el poder sobre les joves i les porten a l'extrem fins el punt de generar un trastorn alimentari en elles"

 Ulrikke Hoyer va ser tenista professional i ha participat com a model a campanyes de tot el món.

 

Anar al contingut