Una talla 34: massa grossa per ser model de Louis Vuitton
Li van suggerir que "s'alimentés només amb aigua durant 24 hores"
La model danesa Ulrikke Hoyer ha denunciat a través de les xarxes socials que la casa Louis Vuitton la va rebutjar per ser massa grossa i li van suggerir que "s'alimentés només amb aigua durant 24 hores".
Segons la seva fitxa professional, Ulrikke fa 1,78 cm d'alçada i té una talla 34. La model ha explicat que va anar a Tòquio per participar en una desfilada per a Louis Vuitton, però li van prohibir assistir per ser "massa grossa". Alexia, l'encarregada de càsting d'Ashley Brokaw, va dir que tenia l'"estómac molt inflat","la cara inflada", i "em va instar a morir-me de gana", vaig sentir com deia "Ulrikke necessita beure només aigua les properes 24 hores". La model assegura que es va quedar en shock quan ho va sentir.
Hoyer ho ha explicat a través del seu compte de Facebook i d'Instagram on ja acumula més de 40.000 m'agrada en 24 hores.
La model explica que es va despertar a les 2 de la matinada i va esmorzar a les 6:30h, diu que va menjar el mínim perquè tenia molta por de trobar-se amb Alexia, encarregada de triar les models per l'esdeveniment. Per sort, diu, no la veure fins a les 8h quan ella ja havia retirat el seu plat de la taula. Explica que Alexia va mirar la seva taula per comprovar si havia menjat alguna cosa.
A les 7h del vespre el seu agent de Dinamarca la va trucar per explicar-li que Louis Vuitton havia cancel·lat la seva participació a la desfilada i que l''enviaven de nou a casa.
Ulrikke Hoyer assegura que per sort te "20 anys i un passat practicant esports d'elit i no soc una noia de 15 anys, noves a la professió, i se senten insegures sobre si mateixes, perquè sinó, sens dubte que hauria acabat malalta i amb cicatrius per tota la meva vida adulta".
Ulrikke Hoyer va ser tenista professional i ha participat com a model a campanyes de tot el món."No puc acceptar com a "normal" el comportament d'aquestes persones. Ells troben plaer en el poder sobre les joves i les porten a l'extrem fins el punt de generar un trastorn alimentari en elles"