Antònia Benítez, alcaldessa del poble, mostra l'espai on suposadament hi havia la marihuana del seu inquilí.
Antònia Benítez, alcaldessa del poble, mostra l'espai on suposadament hi havia la marihuana del seu inquilí.
Sant Cebrià de Vallalta

Una suposada plantació de marihuana en terrenys de l'alcaldessa revoluciona Sant Cebrià de Vallalta

Una regidora i un funcionari municipal, imputats després que els Mossos s'hi presentessin arran d'una denúncia i no hi trobessin res

RedaccióActualitzat

Enrenou a Sant Cebrià de Vallalta, al Maresme, per una denúncia d'una suposada plantació de marihuana en una finca de l'alcaldessa del municipi.

Fa un any, un policia d'aquest poble del Maresme va alertar de l'existència d'una plantació de marihuana. Quan, al cap de cinc dies de l'avís, els Mossos hi van arribar, ja no hi quedava res. La instal·lació s'havia desmantellat. Es dóna la circumstància que la propietària dels terrenys on hi havia la suposada plantació de marihuana és l'alcaldessa, Antònia Benítez.

El cas ha acabat als jutjats, amb dues persones vinculades a l'Ajuntament imputades: la regidora de Governació i un treballador municipal, acusats presumptament d'un delicte de revelació de secrets i d'atemptat contra l'administració. La sospita és que els dos presumptes implicats van poder avisar les persones que vivien a la finca abans de l'actuació dels Mossos.

"Es tracta d'una maniobra per intentar desacreditar l'equip de govern."

El denunciant és un exmembre de l'oposició i Antònia Benítez, alcaldessa de Sant Cebrià de Vallalta, explica que "es tracta d'una maniobra per desacreditar el govern". Benítez diu que "estem parlant d'un supòsit i sobre aquest supòsit s'ha muntat una pel·lícula". L'alcaldessa ha explicat que no té "cap responsabilitat del que suposadament hagi pogut fer, al marge del seu coneixement, l'inquilí que vivia a la seva finca."

Anar al contingut