Un helicòpter sobrevola el Teide amb un dels telefèrics aturats (EFE)
Un helicòpter sobrevola el Teide amb un dels telefèrics aturats (EFE)
Santa Cruz de Tenerife

Una seixantena de persones, atrapades durant sis hores al telefèric del Teide

El servei 112 ha informat que ja n'ha evacuat tothom

Actualitzat

Al voltant de seixanta persones han quedat atrapades durant sis hores a les dues cabines del telefèric del Teide, a causa d'una averia de la qual es desconeix l'origen. L'incident ha passat cap a les dues del migdia.

El servei d'emergències 112 ha informat que ja han pogut rescatar tots els ocupants. La primera avaluació que els han fet indiquen que tothom es troba bé. 
 

 

Les cabines han quedat situades a una alçada d'entre 40 i 50 metres. El rescat s'ha fet mitjançant un sistema de cordes i amb l'ajuda dels bombers. Fonts del telefèric han explicat que els protocols d'evacuació estan perfectament assajats.

 

 

A banda de les persones que hi havia a les cabines, han arribat a la base les primeres 50 persones de les gairebé 200 que han quedat atrapades a la terminal superior del servei. Aquestes persones han fet el trajecte a peu i només un grup s'ha quedat a la terminal superior perquè no podia fer la ruta caminant. Gairebé un centenar de persones han passat la nit al refugi, en no haver pogut ser traslladats fins a l'estació base.

L'estació superior és a 3.500 metres i la base, a 2.300.

Anar al contingut