Bagdad

Una seixantena de morts i una centenar de ferits en un atac suïcida a Bagdad

Almenys una seixantena de persones han mort i un centenar més han resultat ferides a Bagdad, a l'Iraq, aquest dimarts al matí en un atac suïcida. L'atac ha passat quan un kamikaze ha fet explotar el seu cinturó d'explosius després d'haver-se barrejat entre la multitud que esperava a les portes d'un centre de reclutament de l'exèrcit a la capital de l'Iraq. La majoria de víctimes mortals són militars. L'atemptat ha posat en qüestió la capacitat de l'Iraq d'assumir les feines de seguretat a final de mes, quan marxin les tropes nord-americanes de combat.

Actualitzat
El darrer balanç de víctimes mortals per l'atac suïcida aquest dimarts a l'Iraq és de 60, segons ha explicat el responsable deldepòsit de cadàvers després que un portaveu oficial del govern situés la xifra de morts en poc més d'una quarantena. L'atac ha deixat també un centenar de ferits, la majoria de gravetat.

Aquesta nova matança a l'Iraq, una de les més sagnants de les últimes setmanes, té lloc quan falten menys de 15 dies perquè les tropes de combat dels Estats Units abandonin el país.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut