Víctimes mortals de l'atemptat esteses al terra.
Víctimes mortals de l'atemptat esteses al terra.
Aden

Una seixantena de morts en una cadena d'atemptats al sud del Iemen

Les víctimes són soldats i policies. L'atemptat més gran ha tingut lloc en una base militar de la província de Chabwa, on haurien mort 38 persones que s'encarregaven de la vigilància de les instal·lacions petroleres de la zona. Les primeres informacions apunten que els suïcides eren membres d'Al-Qaeda, que té al Iemen un dels seus principals centres operatius.

RedaccióActualitzat
Una cadena d'atemptats amb cotxes bomba i grups d'homes armats han deixat una seixantena de morts al Iemen. Les víctimes són soldats i policies. L'atemptat més gran ha tingut lloc en una base militar de la província de Chabwa, on haurien mort 38 persones que s'encarregaven de la vigilància de les instal·lacions petroleres de la zona.

Els altres dos atacs han estat en una altra base militar i un centre d'entrenament de les forces especials de seguretat al sud del país, on homes armats han disparat contra els agents. Les primeres informacions apunten que els autors dels atemptats eren membres d'Al-Qaeda, que té al Iemen un dels seus principals centres operatius.
Anar al contingut