Barcelona

Una revenja entre traficants de droga va motivar el tiroteig al carrer Pintor Fortuny de Barcelona

S'està investigant les identitats dels dos ferits, ja que un d'ells duia documentació falsa

RedaccióActualitzat

Una revenja entre traficants de droga està al darrere del tiroteig que hi va haver ahir a la tarda al Raval de Barcelona. Segons ha explicat a Lleida el conseller d'Interior, Jordi Jané, es descarta una acció terrorista i s'està investigant les identitats dels dos ferits, ja que un d'ells duia documentació falsa.

El que va ser ferit de bala portava documents falsificats que l'acreditaven com a ciutadà belga, però sembla que seria rus. De moment, està ingressat en estat greu i la policia encara no l'ha pogut investigar. Segons sembla, portaria tatuada una imatge al braç que el relacionaria amb una banda mafiosa.

Pel que fa a l'altre ferit, que es va fer múltiples talls en trencar la porta de vidre de l'hotel en la fugida, podria ser britànic i ja té l'alta mèdica.

Els Mossos estan analitzant les filmacions de les càmeres de seguretat i les declaracions dels testimonis per intentar localitzar l'autor dels trets, la imatge del qual va quedar enregistrada en alguna càmera de seguretat d'un local proper i que ha publicat "El Periódico".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut