Una recerca de la UdL i l'IRTA determina que les clofolles d'arròs faciliten el conreu de fruiters en terrenys desfavorables

Lleida (ACN).- Les clofolles d'arròs afavoreixen els cultius de fruiters en terrenys desfavorables, propiciant millores en la conducció d'aigua i l'aireig del sòl. Així ho revela un estudi realitzat per investigadors de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida (UdL) i l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) publicat a la revista internacional 'Soil & Tillage Research', i que s'ha provat en una finca de presseguers al desert dels Monegres (Osca). Els resultats obren noves possibilitats de conreu en àrees amb condicions físiques limitants davant les creixents necessitats alimentàries arreu del món.
Una recerca de la UdL i l'IRTA determina que les clofolles d'arròs faciliten el conreu de fruiters en terrenys desfavorables

Una recerca de la UdL i l'IRTA determina que les clofolles d'arròs faciliten el conreu de fruiters en terrenys desfavorables

Lleida (ACN).- Les clofolles d'arròs afavoreixen els cultius de fruiters en terrenys desfavorables, propiciant millores en la conducció d'aigua i l'aireig del sòl. Així ho revela un estudi realitzat per investigadors de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida (UdL) i l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) publicat a la revista internacional 'Soil & Tillage Research', i que s'ha provat en una finca de presseguers al desert dels Monegres (Osca). Els resultats obren noves possibilitats de conreu en àrees amb condicions físiques limitants davant les creixents necessitats alimentàries arreu del món.