Barcelona

Una quarantena de pagesos reclamen davant la seu d'ADIF a Barcelona que els paguin les expropiacions per l'AVE

Una quarantena de pagesos de l'Alt Penedès, el Baix Llobregat i el Vallès Oriental s'han concentrat aquest matí davant de la seu del gestor ferroviari ADIF per reclamar que els paguin les expropiacions pel pas del TGV. Els pagesos, convocats pel sindicat agrari Unió de Pagesos, es queixen que fa dos anys que haurien d'haver cobrat i han reclamat una data concreta per rebre els cinc milions d'euros que els deuen en total.

Actualitzat

Els pagesos afectats, que tenien terrenys a les comarques de l'Alt Penedès, el Baix Llobregat i el Vallès Occidental i havien de rebre els diners fa dos anys, en total cinc milions d'euros, han reclamat, amb el lema: "L'AVE expropia ràpid però paga tard", una data concreta per rebre els diners i sumar-hi els interessos per l'endarreriment.

El coordinador d'UP a la comarca del Baix Llobregat, Miquel Reverter, ha explicat que volen "arrencar una data de pagament creïble" als directius d'ADIF. Reverter ha assegurat que estan cansats de les "excuses burocràtiques, inexplicables i poc lògiques que el gestor ferroviari esgrimeix per no pagar el deute fa dos anys a Madrid", o per pagar "a uns si i a altres no", amb el consegüent "greuge comparatiu".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut