Morts a Mèxic en un enfrontament entre policies i homes armats
Morts a Mèxic en un enfrontament entre policies i homes armats
México D.C.

Una quarantena de morts a Mèxic en un enfrontament entre policies i homes armats

Els fets han passat a la ciutat de Tanhuato, quan un comboi amb forces d'elit de la Policia Federal i soldats de la Secretaria Nacional de la Defensa, ha estat atacat per membres del càrtel de la droga anomenat "Jalisco Nueva Generación"

RedaccióActualitzat

Una quarantena de persones han mort a l'estat mexicà de Michoacán en un enfrontament entre forces federals de seguretat i suposats membres del crim organitzat.

Els fets han passat a la ciutat de Tanhuato, quan un comboi amb forces d'elit de la Policia Federal i soldats de la Secretaria Nacional de la Defensa, ha estat atacat per homes armats. Els soldats es dirigien cap a un ranxo on sospitaven que s'amagaven narcotraficants i els van disparar des d'un cotxe.

Les forces de seguretat van demanar reforç aeri i va començar un combat que va durar tres hores. Els morts pertanyien al càrtel de la droga anomenat "Jalisco Nueva Generación", que en aquests últims mesos ha esdevingut l'enemic número u del govern mexicà.

Sembla que només dos dels morts són agents de l'ordre.

A la zona actuen, des de fa anys, altres bandes de narcotraficants molt poderoses com la que aquest divendres va atacar la polícia.

Anar al contingut