Platges de Barcelona
Una prova pilot de l'Ajuntament de Barcelona permetrà saber aspectes físics de l'aigua de les platges a través d'imatges per satèl·lit.
Barcelona

Una prova pilot de l'Ajuntament de Barcelona permetrà obtenir informació de l'estat de les platges a través d'imatges per satèl·lit

L'Ajuntament de Barcelona engega una prova pilot per obtenir imatges de l'aigua de les platges de la ciutat via satèl·lit. Les imatges aportaran informació sobre aspectes de l'estat físic de les aigües.

Actualitzat
Una prova pilot que portarà a terme l'Ajuntament de Barcelona permetrà obtenir imatges de l'aigua de les platges de la ciutat via satèl·lit.

Aquestes imatges aportaran informació sobre aspectes físics de l'aigua, com ara la transparència o la presència d'algues.

Un satèl·lit s'encarrega de prendre aquestes fotografies cada tres dies, com a complement de les anàlisis químiques que fan l'Agència catalana de l'Aigua i l'Agència de Salut Pública de Barcelona.

Es prendran imatges de les set platges de la ciutat i de la zona de banys del Fòrum, i es podran consultar a través de la pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona.
Anar al contingut