Jerusalem

Una policia israeliana mor en un atac a la Ciutat Vella de Jerusalem

Els tres atacants que havien apunyalat l'agent moren abatuts a trets per la policia

RedaccióActualitzat

El grup islamista Hamas i el Front Popular per a l'Alliberament de Palestina reivindiquen l'autoria de l'atac de divendres al vespre a Jerusalem, en què una agent de la policia de fronteres va morir apunyalada. 

Els fets van passar al vespre a la porta de Damasc, a la Ciutat Vella, quan tres homes van atacar amb ganivets un grup de policies israelians. Una de les agents, de 23 anys, va resultar morta i els tres assaltants van ser abatuts a trets pels seus companys. Els tres atacants procedien de la regió cisjordana de Ramallah.

 

 

Estat Islàmic va reivindicar immediatament l'atemptat, però, unes hores després, tant el grup Hamas com el Front Popular per a l'Alliberament de Palestina han assumit conjuntament l'acció. 

Aquestes organitzacions palestines afirmen que, amb la seva falsa reivindicació, Daesh vol enterbolir el conflicte, i afegeixen que l'atac d'ahir s'emmarca en la línia de "resistència contra l'ocupant israelià". 

Des de l'octubre del 2015, la zona s'ha vist sacsejada per una nova onada de violència que ha provocat la mort de 259 palestins i 43 israelians en diversos atacs i enfrontaments.

Anar al contingut