Vilafranca del Penedès

Una persona morta i una de ferida crítica en el xoc frontal entre un turisme i un camió d'escombraries a Vilafranca del Penedès

Els fets han passat aquest dimarts al vespre, nit de Nadal, a la C-15, a l'altura de Vilafranca del Penedès. Els dos vehicles han xocat frontalment per causes que s'estan investigant. La persona que va resultar morta és el conductor del turisme, un noi francès de 25 anys, que viatjava amb una noia nord-americana que està ingressada en estat crític a l'Hospital de Bellvitge.

RedaccióActualitzat

Un accident entre un camió d'escombraries i un turisme ha acabat amb una persona morta i una altra ferida en estat crític. Els fets han passat aquest dimarts al vespre, nit de Nadal, a la C-15, a l'altura de Vilafranca del Penedès. Els dos vehicles han xocat frontalment per causes que s'estan investigant.

La persona que va resultar morta és el conductor del turisme, un noi francès de 25 anys, que viatjava amb una noia nord-americana que està ingressada en estat crític a l'Hospital de Bellvitge. El conductor del camió ha resultat ferit lleu i l'han traslladat a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès.

En l'accident hi han intervingut 12 patrulles dels Mossos d'Esquadra, 4 dotacions dels Bombers de la Generalitat, i 3 ambulàncies del SEM.

Anar al contingut