Tarragona

Una persona ferida en ensorrar-se un tram de l'escala interior d'un edifici al casc antic de Tarragona

Una dona ha hagut de ser evacuada a l'hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona amb contusions facials en resultar ferida pel despreniment d'un tram de l'escala d'un edifici del casc antic de Tarragona, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Actualitzat
Els fets han passat a un quart de deu del matí quan, per causes que encara no es coneixen, s'ha desprès un tram d'escala entre la segona i tercera planta de l'immoble, situat al número 4 del carrer Arboç, al costat de l'ajuntament.

Una dona de 34 anys ha resultat ferida lleu en caure-li a sobre part de la paret ensorrada quan baixava per l'escala, i ha estat evacuada en ambulància fins a l'hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona amb contusions facials i un trau al cap.

Una altra dona, veïna del primer pis, ha estat atesa pels serveis sanitaris desplaçats al lloc del sinistre per una crisi d'angoixa. A més, els bombers han rescatat il·lesa una dona de 70 anys que havia quedat aïllada en els pisos superiors, en quedar l'escala impracticable.

Quatre dotacions dels bombers treballen al lloc del sinistre apuntalant l'escala per garantir l'accés segur dels operaris a l'edifici, que procediran a retirar la runa de l'interior de l'immoble.
Anar al contingut