Imatge del material intervingut (Foto:ACN)
Imatge del material intervingut (Foto:ACN)
Riudarenes

Una parella de 60 anys ingressa a la presó per tenir 100 plantes de marihuana a casa

Els dos detinguts estan acusats d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Els Mossos han trobat un centenar de plantes de marihuana al seu domicili.

RedaccióActualitzat
S'ha decretat l'ingrés a presó d'una parella d'uns 60 anys de Riudarenes (Selva) que cultivava marihuana. Els Mossos d'Esquadra van detenir-los el 23 d'agost i l'endemà van passar a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que en va decretar l'ingrés a presó.

L'home i la dona, tots dos de nacionalitat espanyola i sense antecedents, estan acusats de ser els presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues. Els agents dels Mossos van decomissar prop de 100 plantes de marihuana. Tota la casa estava envoltada de plantes adultes d'un, dos i tres metres d'alçada. Des de fora de la finca, es veia com les plantes sobresortien de la tanca perimetral i desprenien una forta olor característica. Les dues persones propietàries de la finca es dedicaven al cultiu i posterior venda de la droga extreta de les plantes.

Durant la inspecció els agents van trobar plantes que s'estaven assecant en un estenedor de roba. A l'interior del domicili hi havia marihuana preparada, una agenda amb anotacions de comptes i fulls de propaganda sobre les plantes. També es va recollir una capsa amb bosses de marihuana preparades per a la venda i quatre bàscules.

Per traslladar-ho va ser necessari un camió de la brigada municipal. Un cop desbrossades les plantes, sense troncs i branques, es van omplir un total de catorze sacs.
Anar al contingut