Anglaterra

Una orgia de 200 estudiants de 14 a 16 anys en un institut obliga la direcció a repartir píndoles abortives

Una orgia que van fer d'amagat uns 200 adolescents en un institut anglès ha obligat la direcció del centre a administrar píndoles abortives a les noies i advertir els seus pares dels perills que corren. Segons publica el diari britànic "Daily Mail", el que havia de ser una festa va derivar en el consum de drogues i alcohol i en la pràctica de sexe sense mesures de precaució entre un nombrós grup de joves d'entre 14 i 16 anys.

Actualitzat
La direcció d'un institut de la localitat de Wray s'ha vist obligada a dirigir-se per carta als pares dels seus alumnes d'entre 14 i 16 anys per avisar-los dels riscos a què s'havien exposat els seus fills en una festa que va començar al centre. Les missives avisen els progenitors de la transmissió de malalties sexuals i, en el cas de les noies, de la possibilitat d'un embaràs, motiu pel qual el centre va repartir píndoles abortives.

Els joves van aconseguir el permís per fer servir les instal·lacions del centre falsificant firmes d'adults. D'aquesta manera també van fer creure que a la festa hi hauria supervisió, però no va ser així. A més, els nois van fer destrosses al mobiliari del centre i van deixar-hi moltes restes de drogues. Ja fora de l'insititut, els joves van atacar un pub pròxim on no se'ls va voler vendre alcohol ni tabac i una ambulància que va anar al centre a atendre un jove.

Segons el diari, aquesta no és la primera vegada que a l'institut hi passen fets d'aquest tipus, ja que fa dos anys també hi va haver una festa que va acabar amb molts joves beguts, destrosses semblants i escenes sexuals.
Anar al contingut