Barcelona

Una nova avaria obliga a tallar la circulació de trens a les línies 1, 3, 4 i 7 de Renfe durant més d'una hora

Una nova incidència a la xarxa de Rodalies de Barcelona ha afectat durant més d'una hora les línies 1, 3, 4 i 7 de Renfe. La circulació d'aquestes línies que passen entre l'estació de Sants i l'Hospitalet de Llobregat ha quedat tallada a dos quarts de sis del matí per una avaria en una catenària. Segons els responsables de l'ADIF, ha estat un problema en el sistema d'electrificació el que ha obligat a tallar els dos sentits de la marxa, que s'han pogut restablir a tres quarts de set del matí. Mentre ha durat l'avaria, els usuaris han hagut de fer transbordaments i agafar el metro entre Sants i l'Hospitalet. L'avaria ha provocat retards, que s'han arrossegat fins a mig matí.

Actualitzat

Les protestes dels usuaris han tornat al servei de Rodalies pel tall de la línia entre Sants i l'Hospitalet a dos quarts de sis del matí. Aquest cop ha estat una avaria a la catenària entre les estacions de Sants i l'Hospitalet que ha deixat durant més d'una hora quatre línies sense servei de tren en aquest tram. Les línies afectades han estat la del Maresme, la de Vic-Puigcerdà, la de Manresa i, també, la que va a Martorell passant per la Universitat Autònoma. Els responsables de l'ADIF han explicat que ha estat un problema en el sistema d'electrificació el que ha obligat a tallar els dos sentits de la marxa.

Tot i que els passatgers podien agafar el metro com a alternativa, no ha servit per calmar els ànims dels usuaris.

A tres quarts de set del matí, els trens han tornat a circular, encara que fora de l'horari habitual, i els retards s'han arrossegat fins a mig matí.

Anar al contingut