Calafell

Una nova avaria a les vies de l'R-16 deixa passatgers atrapats durant dues hores

A partir de les 12:45 s'ha reprès la circulació per una sola via en el tram afectat, amb uns retards superiors als 45 minuts. A la tarda no hi han hagut més afectacions

RedaccióActualitzat

Poc després de les 11 del matí hi ha hagut una nova incidència a les vies per on circula l'R16. Un tren regional de Renfe que anava en direcció València s'ha avariat i ha quedat aturat entre l'estació de Calafell i Sant Vicenç de Calders. La causa, una avaria mecànica.

A partir de les 12:45 s'ha reprès la circulació per una sola via en el tram afectat. Els retards, superiors als 45 minuts, segons ha informat Renfe, han afectat les línies R2 sud, R13, R14, R15 i l'R16, a més dels trens que fan el corredor mediterrani. A la tarda ja s'havia restablert la circulació i no hi havia més afectacions.

Els passatgers

Els passatgers, molts dels quals utilitzen aquesta línia per anar a la platja, esperaven una solució, i en algun cas han baixat a les vies. Una situació que recorda altres escenes que s'han viscut fa poc en aquesta línia. Finalment, els han traslladat a un altre comboi que s'ha situat en paral·lel al tren avariat. Els passatgers han passat a l'altre comboi mitjançant passarel·les. Cap a tres quarts d'1 el nou tren carregat de passatgers ha prosseguit la marxa.

En aquesta ocasió viatjaven dos trens junts per la qual cosa el número de passatgers podria superar els 500. Diversos passatgers han explicat que viatjaven amb molta incomoditat. sense aire condicionat. Fins i tot, alguns han insinuat que és possible que s'hagin venut més bitllets que places hi ha als vagons per la quantitat de gent que ocupava el comboi.

Una història que es repeteix

La R16 és la mateixa línia que va patir la greu avaria de Mont-Roig del Camp fa dos mesos i que acumula retards crònics, fins el punt que acaba d'actualitzar els horaris, assumint el temps habitual de retard, en part per estalviar-se la devolució del preu del bitllet que reclamen els usuaris. Tot i això, continuen els retards i les avaries.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut