Una nit amb "Animals", al Sala33

"Animals", el llargmetratge d'Escándalo Films en producció associada amb Televisió de Catalunya s'emet dijous 8 de maig al Sala 33 a les 22.40.

"Animals" és una història d'amor adolescent, de sacrifici, sobre la tragèdia de dos mons enfrontats, on el poder de la fantasia difumina els seus límits amb la realitat...i en què la mort esdevé un final tan temptador com inevitable.
 
La trama ens parla d'en Pol, un adolescent que viu amb el seu germà, estudia Secundària a l'Institut Britànic i té un secret: Deerhoof, un tendre ós de peluix que pensa, que es mou i amb qui comparteix els seus millors moments.  La seva vida transcorre amb normalitat fins que apareix l'Ikari, un enigmàtic alumne de qui en Pol queda fascinat. Una mort inexplicable i una sèrie d'estranys esdeveniments transformen l'afable vida estudiantil en una aventura fantàstica que absorbeix els seus protagonistes.
 
És una producció d'Escándalo Films en producció associada amb Televisió de Catalunya, la participació de TVE i el suport d'ICEC i ICCA.
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Marçal Forés
Guió: Enric Pardo, Marçal Forés i Aintza Serra
Producció executiva: Sergi Casamitjana, Aintza Serra i Lita Roig
Producció delegada: Cruz Rodríguez
Intèrprets: Oriol Pla (Pol), Augustus Prew (Ikari), Dimitri Leonidas (Marc), Roser Tapias (Laia), Javier Beltran (Llorenç) amb la col·laboració especial de Martin Freeman (Albert)
Direcció de fotografia: Eduard Grau
Música original: Natalie Ann Holt
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut