Lleida

Una nena nascuda a Lleida 45 segons després de la mitjanit, primera catalana de l'any

Només 45 segons després de la mitjanit ha nascut a Lleida la primera catalana de l'any. Es diu Anna i ha vingut al món al mateix hospital on treballa la seva mare, l'Arnau de Vilanova. Ha pesat 3,330 quilos i fa 48,5 centímetres. Segons fonts del centre, tant la mare com la filla estan en perfecte estat de salut.

Actualitzat
Quan tothom brindava per l'arribada de l'any nou, naixia Anna Viñuales, la primera catalana del 2007. Ha nascut a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on la seva mare treballa com a infermera, i les seves companyes l'han atès en el part. La petita, que ha pesat 3,3 quilos i mesura 48,5 centímetres, es troba en perfecte estat de salut, de la mateixa manera que la seva mare, que és infermera del banc de sang d'aquest hospital. La consellera de Salut, Marina Geli, i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, han visitat l'Anna, i el seu germà gran, el Jaume, també ha compartit el protagonisme.

A les 00.26 ha nascut a l'Hospital del Mar el primer nadó de les comarques barcelonines. És l'Omar, que ha pesat 3,480 quilos i fa 53 centímetres. És fill de mare espanyola i pare marroquí i té quatre germans. Segons la mare, és molt bon nen i molt tranquil.

Una mica més ha trigat el primer nadó de la província de Tarragona. És una nena, de nom Basma, que ha fet 3,210 quilos i ha arribat a la 1.05 de la matinada, a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona. Els seus pares són marroquins i té dos germans grans.

El que més s'ha fet esperar ha estat el primer nadó de les comarques de Girona, que ha nascut a l'Hospital de Palamós a les 2.18 minuts de la matinada. Es diu Arnau, ha pesat 3,270 quilos i ha fet 51,5 centímetres. Els pares són de Mont-ras.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut