Els fets han passat en aquest edifici del carrer del Jalón, a Màlaga (EFE)
Els fets han passat en aquest edifici del carrer del Jalón, a Màlaga (EFE)
Màlaga

Una nena i un home moren després de precipitar-se d'un cinquè pis a Màlaga

L'home, que treballava a Sevilla, passava uns dies amb la família de la nena

RedaccióActualitzat

Moren una nena de 6 anys i un home de 50 després de precipitar-se d'un cinquè pis a la ciutat de Màlaga, aquest dimarts al matí. L'home hauria llençat la nena i després s'ha tirat ell, morint tots dos en la caiguda.

El 112 ha rebut una trucada que alertava de la caiguda d'un adult i d'una criatura, i quan hi han arribat els serveis sanitaris n'han certificat la mort.

També s'hi han desplaçat agents de la Policia Nacional i de la Policia Local i s'ha activat el servei d'ajuda psicològica per atendre els familiars.

Les causes del succés, que ha passat a dos quarts de nou, s'estan investigant.

Els agents miren d'aclarir les circumstàncies de la caiguda i la relació de l'home amb la família i la nena, ja que tots dos es trobaven junts al mateix habitatge en el moment dels fets. Sembla que els pares de la nena treballaven a l'Ikea de Màlaga, mentre que l'autor estava empleat a l'Ikea de Sevilla.

 

 

Segons les primeres investigacions, l'home vivia amb la família de la nena en el pis on passava uns dies. Els fets han passat en presència de la germana de 8 anys de la nena morta.

La mare ja havia sortit cap a la feina. El pare de les nenes les estava preparant per dur-les a escola. Ha estat llavors quan, sense que se'n sàpiguen les raons l'home ha llençat la nena i després s'ha llençat ell mateix del sisè pis, caient en el pati interior del bloc de vivendes situat al carrer Jalon, de Màlaga.

La policia intenta determinar si l'autor dels fets tenia algun trastorn mental.

Els cossos es troben a l'Institut Medicina Legal de Màlaga on se'ls farà l'autòpsia.

L'ajuntament de Màlaga ha convocat per aquest dimecres al migdia un minut de silenci per mostrar la solidaritat a la família de la nena, que durant tot el dia ha rebut el suport i les condolences dels veïns, companys de treball i autoritats com l'alcalde de Màlaga, Francisco de la Torre.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut