Cotxe de la guàrdia civil
Cotxe de la guàrdia civil

Una nena de tres anys mor en accident de cotxe per l'impacte de la seva tauleta

RedaccióActualitzat

Una nena de tres anys ha mort la matinada de dimarts degut a les ferides produïdes per la seva tauleta, segons ha informat la Guàrdia Civil. La nena viatjava en el cotxe de la seva mare, que va xocar amb l'autocar que anava davant seu. Com a resultat, la nena va rebre l'impacte de la tauleta amb què jugava.

L'accident va passar aquest dilluns a Vilanova de Arousa, localitat situada a uns trenta quilòmetres al nord-oest de Pontevedra. Cap a les nou del matí, un autocar escolar amb uns deu alumnes dels Salesians de Cambados circulava per la carretera PO-307. El conductor de l'autocar hauria reduït progressivament la velocitat per la presència de dos vehicles que havien xocat.

La mare de la nena, de 26 anys, no va tenir temps de reaccionar i va xocar contra el vehicle de passatgers. Com a conseqüència, la tauleta va impactar contra el cap de la nena, que va ser traslladada immediatament a un centre sanitari.

Fonts de la Guàrdia Civil han indicat que s'ha obert una investigació per esbrinar les circumstàncies de l'accident. Però ja ha afirmat que la menor anava asseguda en una cadira amb el sistema Isofix i els arnesos correctament cordats.

El fet és molt inusual. Potser per això se n'ha fet ressò fins i tot el diari britànic The Times.

 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut