Imatge d'arxiu d'un parc infantil.
Imatge d'arxiu d'un parc infantil.
Montornès

Una nena de sis anys perd part del dit índex jugant en un gronxador a Montornès

La menor, de sis anys, s'ha tallat el dit en introduir-lo en un forat que normalment està cobert per una femella

RedaccióActualitzat

Una nena de sis anys ha perdut part del dit índex quan estava jugant i li ha quedat atrapat en un joc giratori d'un parc infantil de Montornès del Vallès.

Els fets van passar dissabte a les set del vespre, quan la menor va ficar el dit en un forat que normalment està cobert per una femella i el gronxador li va seccionar la tercera falange del dit.

Després que la família notifiqués l'accident a la Policia Local, es va retirar el mecanisme central que permet la rotació de la plataforma del joc infantil per impedir-ne l'ús, i va precintar l'atracció.

Els pares han presentat una denúncia contra l'administració i segons ha assegurat l'alcalde, José Antonio Montero, donen suport a la família i s'ha mostrat disposat "a ajudar en tot el que calgui en el procés de reclamació amb l'asseguradora".

Des del consistori, asseguren que el joc infantil "havia passat feia pocs dies la revisió mensual" i es trobava en perfecte estat, sense cap tipus de deficiència visible.

Lamenten el succés i apunten que una de les possibles causes de la caiguda de la femella seria l'ús "més bèstia" de l'atracció per part d'adolescents que podrien haver afluixat el cargol i, posteriorment, algú va treure'l, deixant el forat que va tallar part del dit de la nena.

 

Anar al contingut