Piscines Municipals de Roda de Ter
Piscines Municipals de Roda de Ter
Roda de Ter

Una nena de cinc anys en estat greu, a punt d'ofegar-se a la piscina de Roda de Ter

La ràpida acció del socorrista ha salvat la nena, que ha estat traslladada en helicòpter a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona

RedaccióActualitzat

Una nena de cinc anys està en estat greu després que, aquest diumenge, ha estat a punt d'ofegar-se a la piscina municipal de Roda de Ter.

Segons fonts municipals, els fets han passat cap a un quart de quatre de la tarda, quan el socorrista de l'equipament ha vist que a l'aigua hi havia una nena que no es movia.

De seguida l'han rescatat i li han fet el massatge de reanimació, que ha aconseguit estabilitzar-la fins que ha arribat l'helicòpter medicalitzat, que l'ha traslladat a l'Hospital de Sant Pau, a Barcelona.

La nena, que estava amb el seu pare, havia vingut de Vic per passar el dia a les instal·lacions municipals, on per a aquesta campanya d'estiu s'han extremat les mesures de seguretat amb el reforç, entre d'altres, del servei de socorrisme.

Mor la nena que va estar a punt d'ofegar-se a les Preses

Aquest dissabte a la nit ha mort a l'hospital la nena que va estar a punt d'ofegar-se. La petita, de 10 anys, va tenir una aturada cardíaca dimecres a la piscina municipal de les Preses.

La nena, que era de la població de Riudaura, es va trobar malament mentre estava fent un curs de natació a la piscina de les Preses, on havia anat amb un casal d'estiu. La van treure de l'aigua gairebé ofegada i la van traslladar amb helicòpter a Sant Pau, on estava en estat crític.

Anar al contingut