La mare no va donar importància al que li va explicar la filla (Pixabay)
La mare no va donar importància al que li va explicar la filla (Pixabay)
Múrcia

Una mare, detinguda per no impedir que un amic abusés de la seva filla adolescent

Els abusos van començar quan la víctima tenia 8 anys

RedaccióActualitzat

Detinguda a Múrcia una dona que, presumptament, va consentir que un amic de la família abusés de la seva filla. L'home també ha estat detingut.

Els abusos a la menor, de 15 anys, van començar quan en tenia 8. La nena es quedava a casa d'uns amics dels pares mentre aquests eren a la feina, i l'home va començar a abusar d'ella, sense que els pares en tinguessin coneixement.

Fa uns anys, els progenitors van llogar a l'ara detingut una habitació al domicili familiar, on van continuar els abusos fins l'any passat, segons la Policia Nacional.

Fa dos anys, la menor va avisar la seva mare dels fets, però la dona no ho va denunciar ni ho va impedir, sinó que va pegar a la filla i no va donar importància al que li va explicar.

Notícia relacionada: Comença el judici a l'exentrenador de futbol acusat d'abusos sexuals a sis menors

La investigació del cas va començar després que la mare va anar a l'institut on estudiava la víctima per comunicar que la noia no volia continuar estudiant. Entre els motius que va donar la dona, hi havia els abusos a la menor.

El centre va notificar el cas a la policia, que ha detingut l'home, de 50 anys, per abús sexual continuat a una menor, i la mare, de 53 anys, per maltractaments en l'àmbit familiar i abandonament de la menor.

La noia ha quedat a càrrec de la seva germana, major d'edat, que viu fora de Múrcia. La policia, mentrestant, intenta localitzar-ne el pare a través de la Interpol.

ARXIVAT A:
Violència masclistaPederàstia Assetjament sexual
Anar al contingut