Imatge de la samarreta retirada. (Foto: L'Express)
Imatge de la samarreta retirada. (Foto: L'Express)
París

Una marca francesa retira una samarreta que duia la paraula "parat" brodada al pit

La marca francesa Le Léon ha hagut de retirar una samarreta que duia la paraula "parat" brodada al pit, després d'una allau de crítiques a les xarxes socials. La companyia assegura que ha estat un malentès, però l'opinió pública considera que no es pot frivolitzar amb un dels temes que més preocupen als francesos.

RedaccióActualitzat
Una marca francesa Le Léon ha hagut de retirar una samarreta que portava la paraula "parat" brodada al pit. Quan la va posar a la venda a la seva botiga en línia li van ploure moltes crítiques a través de les xarxes socials.

Les samarretes d'aquesta col·lecció costen uns 300 euros, són de caixmir i porten brodades paraules que volen generar controvèrsia o que tenen un doble sentit, com per exemple "pernil pur" o "heroïna" per a noies, i "matador de granotes" o "Rock Ford", que fonèticament s'assembla al formatge "rocafort", per a nois. La paraula "parat" s'ha considerat de mal gust i s'ha vist com una mostra d'insensibilitat davant del problema que més preocupa als francesos.

La marca assegura que no volia ofendre ningú i que el seu objectiu sempre ha estat riure's dels problemes actuals; entre els quals, l'atur. Per això consideren el que ha passat un malentès. Per evitar que la polèmica es fes més grossa, Le Léon ha optat per retirar la samarreta.
Anar al contingut