Sant Adrià de Besòs

Una macrodiscoteca i un hotel vaixell per revitalitzar el Port Fòrum

El municipi del Barcelonès confia a redinamitzar el Port Fòrum, creat el 2005 i que no ha assolit els objectius esperats. Els dos projectes previstos per millorar aquesta situació són, d'una banda l'emplaçament de la macrodiscoteca Amnèsia, i de l'altra, el nou vaixell hotel de la cadena HUSA.

RedaccióActualitzat
El municipi ha vist com el Port Fòrum no rebia ni els visitants ni els treballadors esperats. Tot i que 200 dels 240 amarradors es troben ocupats, no hi ha pràcticament cap altre negoci important en funcionament. Un dels pocs establiments que ha aconseguit tirar endavant i que ha apostat per la zona ha estat un centre Decathlon, instal·lat el 2010.

En aquest sentit, l'Ajuntament confia en primer lloc en l'arribada de la macrodiscoteca Amnèsia, que ja té un local a Eivissa, i que tindrà un cost de 30 milions d'euros. Es preveu que es pugui obrir al públic el proper 2013, i ha estat presentat com un projecte trencador, de luxe i mediterrani.

D'altra banda, l'arribada del creuer hotel de luxe Sunborn, propietat de la cadena hotelera HUSA, és l'altre gran projecte de la zona. L'hotel, que disposarà de 180 habitacions de luxe i 7 plantes, s'instal·larà la propera primavera al port de forma permanent.

L'ocupació d'aquests dos serveis és la tercera pota del projecte, i l'Ajuntament espera que els beneficis econòmics no reverteixin només en el Port Fòrum i arribin a bona part del 22% d'aturats que té actualment Sant Adrià de Besòs.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut