Tawny Willoughby, una jove infermera d'Alabama, als EUA, va publicar al Facebook les dues imatges per crear consciència de la sobreexposició al…
Tawny Willoughby, una jove infermera d'Alabama, als EUA, va publicar al Facebook les dues imatges per crear consciència de la sobreexposició als raigs UVA
Berlín

Una jove malalta de càncer de pell alerta dels riscos dels raigs UVA

Diu que quan era adolescent anava quatre o cinc cops cada setmana a fer sessions de raigs UVA per estar morena

Actualitzat

Una jove nord-americana d'Alabama ha volgut denunciar els riscos dels raigs UVA. L'excessiva exposició que va fer a aquests raigs per estar morena li ha provocat càncer de pell.

Per això, Tawny Willoughby ha penjat al seu perfil de Facebook dues fotografies: una de fa uns anys i una altra de més recent, en què se li poden veure les impactants conseqüències de la malaltia a la cara. La imatge s'ha fet viral i s'ha compartit més de 54.000 vegades a través de la xarxa social. 

Segons la jove, quan era adolescent anava quatre o cinc cops cada setmana a fer sessions de raigs UVA. Als 21 anys li van diagnosticar un càncer de pell. 

"Si algú necessita una petita motivació per no estirar-se en un llit de rajos UVA, aquí la té! Així és com va un tractament de càncer de pell",  ha escrit al seu compte de Facebook.

Ara fa una crida perquè la gent no vagi a les cabines de bronzejat.

Anar al contingut