El web "Adopta un cardenal".
La iniciativa ja ha estat secundada per més de 420.000 persones.
Barcelona

Una iniciativa a internet busca voluntaris per resar pels cardenals que escolliran el nou papa

Una iniciativa a internet busca voluntaris per resar pels encarregats d'escollir a partir de dimarts el successor de Benet XVI amb l'objectiu que l'Esperit Sant els il·lumini i guiï per trobar un bon pontífex.

RedaccióActualitzat
L'Església catòlica viu aquesta setmana un dels seus moments cabdals: el conclave per escollir nou papa després de la renúncia de Benet XVI. Els encarregats de decidir el seu successor són 115 cardenals i el dia escollit per començar serà dimarts que ve. Per ajudar a "il·luminar-los", ha nascut a la xarxa una iniciativa que permet "adoptar" un cardenal i resar per ell.

Adopta un cardenal és un web on busquen voluntaris per resar i fer dejú perquè l'Esperit Sant il·lumini i guiï els cridats a nomenar un nou pontífex "ferm en la fe, dòcil a l'Esperit i sant".

No hi ha cap pauta per portar a terme la tasca encomanada i els impulsors -una congregació religiosa alemanya- ho deixen a les "forces i possibilitats" de cadascú.

El cardenal que toca a cada voluntari és escollit a l'atzar per assegurar-se que cap d'ells es quedi sense qui resi per ell. Vist l'èxit de la convocatòria, més de 420.000 persones ja han adoptat; segur que cap d'elles se sent desemparada.
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut