Barcelona

Una incidència deixa sense servei tres estacions de la línia 3 del metro

RedaccióActualitzat

Una incidència tècnica ha deixat sense servei el tram de la línia 3 del metro de Barcelona comprès entre Sants Estació i Paral·lel. Des de les cinc del matí, un autobús substitueix el servei en aquest tram.

Poc abans de les cinc del matí s'ha detectat un problema tècnic en un tren sense passatge en recorregut de maniobres. Per causes que ara s'estan estudiant, un dels eixos del tren ha remuntat el carril al passar per l'estació d'Espanya quan era remolcat per un altre tren en direcció al dipòsit de Sant Genís. L'incident no ha causat danys personals ni ha alterat el servei de passatgers, que encara no s'havia iniciat.

 


Els trams que sí que funcionen, doncs, són els compresos entre Zona Universitària i Sants Estació, i el que va de Paral·lel a Trinitat Nova. El servei d'autobús alternatiu pel tram afectat té parades a les estacions intermèdies de Tarragona, Espanya i Poble-sec.

També es poden utilitzar com a alternativa les línies de metro que arriben a Sants Estació, Espanya i Paral·lel, i els autobusos regulars de les línies D20, D40, V7 i 109.

Anar al contingut