Barcelona

Una hostessa del Godó denuncia que havien de dur mini i màniga curta tot i el fred

La treballadora del Comte de Godó de tenis: "Sortia amb migranya i febre dels partits. Cada nit malaltes"

RedaccióActualitzat

Aquests dies hi ha hagut una baixada inusual de les temperatures a Barcelona coincidint amb la celebració del Barcelona Open Banc Sabadell, també conegut com a trofeu Comte de Godó. Tot i això, i malgrat les queixes, un grup de 8 hostesses que treballaven per l'empresa Schweppes durant el torneig de tenis van haver de treballar obligatòriament amb vestuari d'estiu, amb minifaldilla i màniga curta. Una d'elles s'ha atrevit a denunciar-ho a "El matí de Catalunya Ràdio":

" A les vuit de la  nit, a tres graus i durant tres hores. I estic parlant de tres hores tremolant, tremolant de no sentir-me els peus. Es podia haver fet perfectament un vestuari on es promociona la marca i on estem tapades, les hostesses".

I la majoria es van posar malaltes, i denuncien que l'organització ho sabia:

"Jo i les meves companyes gairebé cada nit teníem febre perquè sortíem dels partits ja amb febre. Jo sortia amb migranya i febre dels partits. Cada nit malaltes. Era treballar amb unes condicions en què et petaven les dents, contra la teva salut i contra la teva dignitat directament".

I és que les hostesses es passaven fins a tres hores a la intempèrie en què només es podien posar la jaqueta en el moment que estaven al banc. Després d'insistir molt va aconseguir una jaqueta per determinats moments, però amb amenaces de perdre la feina.

Un dia que es van posar tovalloles als peus pel fred que feia, l'hostessa ha explicat que els va caure una bronca per la qual van haver de disculpar-se:

"Ens va caure una xerrada maca que vam haver de demanar perdó i tot."

Per l'hostessa, al darrere hi ha una qüestió de gènere:

"Sempre som noies. Noies, faldilleta i ensenyant carn. El cas és que no podíem portar la jaqueta perquè no es veia bé la marca que també és al paraigua. S'ha de veure el vestit i és igual si passem fred".

Des de l'organització del trofeu asseguren que és cada patrocinador qui decideix quin vestuari han de portar els seus treballadors.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut