Sant Vicenç de Castellet

Una grua bolca a la C-55 i obliga a tallar la via i a obrir el peatge de la C-16

L'accident provoca un caos circulatori a la C-55 i la C-58

RedaccióActualitzat

Una grua ha bolcat a les tres de la matinada a la C-55, a l'altura de Sant Vicenç de Castellet , i ha obligat a desviar el trànsit per la C-16, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. 

Concretament, la circulació ha estat interrompuda entre els quilòmetres 19,70 i 10,50, en sentit nord -cap a Manresa- i entre els quilòmetres 19,70 i 26,50, en sentit sud, després que la grua ha quedat entrevessada a la via. Cap a les dues de la tarda, s'ha reobert la C-55 en sentit sud, mentre continuen les tasques de retirada de la grua en sentit nord.

Caos circulatori

El sinistre no ha causat ferits, però s'han format retencions de fins a set quilòmetres a la C-55, que s'han anat reduint a mesura que avançaven les hores. El caos circulatori també ha afectat la C-58, amb cues quilomètriques.

Davant tot plegat, la C-16 s'ha vist obligada a aixecar barreres, tal com estableix el protocol en aquests casos, segons ha informat Trànsit, que ha afegit que no hi ha cap previsió de temps sobre quan es podrà retirar el vehicle.

A les sis del matí s'han aixecat les barreres de la C-16 a l'alçada de Sant Vicenç i, al voltant de les onze, s'han aixecat a tot el tram Terrassa-Manresa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut