Vista des de dalt d'un dels castells carregat per la Joves dels Xiquets de Valls
La colla Joves dels Xiquets de Valls ha brillat amb força en aquesta Santa Úrsula.
Valls

Una gran exhibició de la Colla Joves Xiquets de Valls enlluerna en el dia de Santa Úrsula

La Joves ha enlluernat amb tres castells de gamma extra a la Fira de Santa Úrsula. La colla Vella dels Xiquets de Valls n'ha aixecat dos i ha tancat l'actuació amb un 3 de 9 amb folre.

RedaccióActualitzat
Gran dia de castells a Valls. La Fira de Santa Úrsula ha estat marcada per una intensa activitat castellera amb una exhibició de la colla Joves Xiquets de Valls.

Amb el permís de la pluja, la històrica rivalitat entre les dues colles de la ciutat --la Joves i la Vella-- s'ha tornat a viure a la plaça del Blat. La Joves ha enlluernat amb tres castells de gamma extra, mentre que la Vella només ha pogut completar-ne dos i un 3 de 9 amb folre.

A la primera ronda, la colla Joves ha descarregat un 5 de 9 amb folre, un castell de gamma extra que ja van aixecar a principis d'octubre en el Concurs de Castells. A la segona ronda, n'ha completat un altre de gamma extra, el 9 de 8.

L'estructura més celebrada ha estat el 4 de 9 sense folre, carregat en la tercera i última ronda. La Joves l'han defensat al límit però no l'han pogut descarregar. Tot i això, s'han endut l'ovació de la plaça.

La colla Vella ha tingut també una bona actuació, però s'ha encallat en el 5 de 9 amb folre. L'han pogut carregar en la segona ronda, però després ha fet llenya i això ha passat factura als de rosat. La tarda havia començat bé, amb un 9 de 8, però després de no poder descarregar la segona ronda, la Vella ha acabat l'actuació amb un 3 de 9 amb folre i també ha aixecat un meritori pilar de 6.
Anar al contingut