Imatge d'un fèretre
Imatge d'un fèretre
Manresa

Una funerària de Manresa envia per error un difunt a Sallent pensant que era un altre cadàver

La Funerària del Bages s'ha vist obligada a disculpar-se per una confusió insòlita. Aquests serveis fúnebres de Manresa van enviar per error un difunt a la vetlla d'una família que no era la seva, al tanatori de Sallent. Segons l'empresa, els treballadors es van confondre amb un altre cadàver de la mateixa edat i d'aparença semblant.

RedaccióActualitzat

Aquest dimarts, la Funerària del Bages, ubicada a Manresa, va traslladar per error un difunt al tanatori de Sallent pensant que era un altre cadàver, segons ha confirmat el servei funerari a l'Agència Catalana de Notícies. La família d'Esteban Fainé havia de rebre el cos al tanatori de Sallent per fer-li la vetlla, però el difunt que van rebre en realitat era una altra persona, tot i que anava vestit amb la roba del familiar.

La funerària ha demanat disculpes i atribueix l'error a una confusió per part dels treballadors, ja que al tanatori tenien dos cadàvers de la mateixa edat i aparença semblant. Quan es van adonar de l'error, els serveis funeraris van esmenar ràpidament el problema i van enviar a Sallent el cos de Fainé.

 

 

Anar al contingut