Cadaqués

Una festa a Cadaqués amb Carles Puigdemont genera debat a les xarxes socials

Pilar Rahola, organitzadora de la trobada, va penjar-ne fotos i vídeos a Twitter i a Facebook, i s'hi veu el president de la Generalitat amb una estelada a la mà o tocant la guitarra

RedaccióActualitzat

Una festa d'estiu és un acte privat i íntim, però es converteix en un fet públic si se'n pengen imatges a les xarxes socials i, sobretot, si entre els participants de la trobada hi ha el president de la Generalitat. És el que ha fet la periodista i expolítica Pilar Rahola, que aquest dimarts va convidar Carles Puigdemont i una vintena més de persones a Cadaqués per menjar-se una paella.

En una de les fotografies penjades per Rahola es veu Puigdemont amb una bandera independentista a la mà. Els convidats, entre els quals també hi havia el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, i l'expresident del FC Barcelona Joan Laporta, també van cantar cançons. En un dels vídeos penjats, Puigdemont toca la guitarra i canta la cançó "Let it be" dels Beatles:

Bromes i crítiques a les xarxes socials

L'anècdota ha despertat la ironia de tuitaires i altres usuaris de les xarxes, que han rigut però també han interpel·lat els protagonistes de les imatges, amb bromes i amb crítiques més o menys dures:

 

Rahola ha utilitzat les mateixes xarxes socials per defensar-se de les crítiques, apel·lant a l'aparent normalitat de la situació:

En una entrevista radiofònica, però, Rahola ha dit que, després de la polèmica, l'any que ve no farà públiques imatges d'aquesta trobada, que ha afirmat que fa anys que organitza amb els mateixos convidats, la "colla de Cadaqués".

 

 

 

 

Anar al contingut