Collbató

Una ferida lleu en una explosió que ha ensorrat un habitatge a Collbató

No se sap la causa de l'explosió que hi ha hagut en la casa, on els Bombers han treballat tota la nit perquè creuen que hi podria haver algú sota la runa

Actualitzat

Els bombers encara busquen la persona que podria haver quedat atrapada sota la runa després de l'explosió que hi va haver aquest dimecres a la tarda en una casa de Collbató, al Baix Llobregat. De moment encara no se'n saben les causes. L'explosió va ser tan violenta que es va sentir a molta distància i va destrossar completament l'habitatge. Hi ha una persona ferida lleu, que és una veïna de 38 anys que no era en aquesta casa. Ha resultat ferida pels vidres i ha estat traslladada a l'Hospital de Martorell.

Setze dotacions dels Bombers treballen en aquest habitatge unifamiliar del carrer Tàrrega d'aquest municipi del Baix Llobregat. Es descarta és que la causa de la deflagració sigui una explosió de gas natural. De fet, l'habitatge no tenia subministrament de gas natural, però sí de gas propà.

El foc ha causat una gran columna de fum, visible des del davant de la muntanya de Montserrat.

El telèfon 112 ha rebut 44 trucades per l'incendi. El SEM ha activat dues unitats terrestres i l'helicòpter medicalitzat, que s'han desplaçat al lloc dels fets.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut