Madrid

Una ferida en l'accident de Barajas surt de l'hospital i ja són tres els donats d'alta

Aquest dissabte ha estat donada d'alta una dona colombiana de 42 anys que va resultar ferida en l'accident de Barajas. Mentrestant, una dona de 67 anys ha empitjorat segons el darrer parte mèdic tot i que el seu fill afirma que evoluciona de forma favorable. El noi de 22 anys que va empitjorar aquest divendres, en canvi, evoluciona favorablement. Un total de 152 cossos de les 154 persones que van morir a l'accident de Barajas s'han lliurat ja als seus familiars després de nou dies de treballs d'identificació complicats. El Ministeri de l'Interior ha informat que els equips forenses van acabar aquest divendres al vespre la identificació dels cossos.

Actualitzat

Aquest dissabte s'ha donat d'alta una dona de 42 anys de nacionalitat colombiana i que estava ingressada a l'hospital Ramón y Cajal. Era una enfermera del SAMUR que va resultar ferida en el sinistre. Amb ella, ja són tres els pacients que han estat donats d'alta de la vintena de ferits que van ser ingressats per l'accident aeri. Dels ferits, dos van morir, altres dos van ser traslladats a hospitals de fora de Madrid i la resta continuen ingressats.

Un dels ferits, una dona de 67 anys, ha empitjorat aquest dissabte, segons el parte mèdic del matí de dissabte, però el seu fill ha afirmat a la tarda que està estable dins la gravetat i que evoluciona favorablement. La dona, ingressada a l'hospital Doce de Octubre, continua ingressada a la UVI amb un traumatisme cranoencefàlic sever i una fractura oberta de la tíbia esquerra. Per contra, el pacient que havia empitjorat aquest divendres evoluciona ara favorablement. És un noi de 22 anys a qui van operar de diverses fractures vertebrals i va tenir complicacions en el postoperatori. Un altre ferit en l'accident, un home de 57 anys, continua molt greu a l'hospital Ramón y Cajal.

Es lliuren les despulles

Només queden sense lliurar als seus familiars 2 cossos dels 154 cadàvers que va deixar la tragèdia de Barajas. Es tracta d'un home i una dona de nacionalitats sueca i turca. L'autoritat judicial està pendent d'enllestir els tràmits amb les seves ambaixades. D'aquesta manera, s'acaba l'espera i l'angoixa dels familiars de les víctimes, que des de feia nou dies esperaven per recuperar les despulles dels seus éssers estimats del cementiri de La Almudena.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut