Imatge de la xarxa social Facebook (Foto: Reuters)
Les relacions entre Facebook i Google estan pitjor que mai. (Foto: Reuters)
Geòrgia

Una família se salva d'un atracament gràcies a Facebook

Un estudiant universitari nord-americà va aconseguir evitar un atracament a casa seva gràcies a Facebook. El noi era al seu domicili amb la seva germana i l'àvia, a Geòrgia, als Estats Units, quan va sentir els crits d'aquesta última. Sense pensar-s'ho dues vegades va agafar el portàtil i va pujar al pis superior de la casa. Allà va teclejar al seu mur: "SOS. Lladres. Sense telèfon". Tot i que la majoria dels seus contactes es van pensar que era una broma, el seu millor amic li va donar credibilitat i va trucar a la policia.

Actualitzat
Segons ha publicat el diari "Atlanta Journal", la policia es va presentar immediatament a casa de la família, va detenir un dels lladres i va aturar l'atracament. Els agents han indicat, pel que fa als dos restants, que "no serà complicat atrapar-los" ja que en la fugida es van deixar els telèfons mòbils.

El jove ha explicat que va sentir els crits de l'àvia i va veure tres homes encaputxats a la porta principal. Va decidir pujar a dalt i tancar-se amb clau. Va ser aleshores quan va escriure el missatge demanant ajuda al seu estat al Facebook.

El noi, Nitesh Bhakta, ha afegit: "No crec que Facebook pretengui ser una eina per salvar vides, però era l'única que tenia a l'abast per posar-me en contacte amb algú i demanar ajuda immediatament".
Anar al contingut