Eivissa

Una fallada elèctrica hauria estat la causa de l'incendi en què van morir dos nens a Eivissa

Una fallada elèctrica va ser la causa del tràgic incendi d'aquest dissabte a Eivissa en què van morir dos nens de 2 i 4 anys. Les primeres investigacions apunten que tot va començar per una fallada elèctrica en l'endoll on estava connectat un calefactor. L'endoll s'hauria fos gotejant sobre el llit dels infants i el foc s'hauria propagat molt ràpid a la cortina, el llit i el sofà. Els dos nens es trobaven al domicili tot sols i van perdre la vida després d'inhalar el dens fum que s'havia generat.

Actualitzat
Els nens es van refugiar sota el llit d'una habitació annexa. Però, segons els bombers, "ni tan sols un adult" hauria pogut salvar la vida per la quantitat de monòxid de carboni.

Els fets van passar aquest dissabte a la tarda. Quan la policia hi va arribar les flames ja s'havien extingit, però quedava una espessa capa de fum que els va impedir entrar i van avisar els bombers. Aquests han rescatat els cossos dels dos menors asfixiats, que eren a la planta inferior de l'immoble, un edifici de dues plantes al número 31 del carrer d'Enmig, al barri antic de la ciutat.

Les víctimes són dos germans, un nen i una nena de nacionalitat equatoriana. No se sap per què les criatures estaven soles al pis, però ni el pare ni la mare eren allí quan els veïns van veure que començava a sortir fum per portes i finestres i van avisar els serveis d'emergència.

Els pares de les criatures, de nacionalitat equatoriana, han necessitat assistència psicològica després de conèixer els fets.
Anar al contingut