Mostra de la droga intervinguda pels Mossos (@mossos)
Mostra de la droga intervinguda pels Mossos (@mossos)

Una escola de música rep droga per error i el suposat distribuidor acaba detingut

L'home de nacionalitat nord-americana hauria utilitzat el seu domicili per distribuir drogues de síntesi

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut un nord-americà, de 44 anys, acusat d'utilitzar el seu domicili al barri de Sarrià de Barcelona per distribuir drogues de síntesi. En concret, està acusat d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

La investigació va començar el 28 de març, quan una escola de música de Sarrià Sant Gervasi va denunciar als Mossos que havien rebut uns mobles que no havien encarregat i que hi havia diversos paquets que podien contenir drogues amagades a la part posterior dels calaixos.

La policia va localitzar 10 quilograms de ketamina amagats en els calaixos. Amb la investigació els agents van poder demostrar que el moble amb droga anava dirigit al detingut.

Els investigadors van descobrir que l'home es dedicava a la distribució de drogues sintètiques a diferents punts de Catalunya. Primer, feia grans comandes i després les venia a terceres persones. A més, quan hi havia un gran esdeveniment a Barcelona, feia grans comandes de diferents tipus d'estupefaents i, amb l'ajuda de col·laboradors, distribuïa directament la droga.

Aquest dijous els Mossos han escorcollat el seu domicili i han intervingut 2.436 pastilles contra la disfunció erèctil, 70 píndoles de marihuana, 3.270 kg de ketamina, 900 g de MDMA, 3.028 pastilles d'èxtasi i petites quantitats d'haixix i marihuana, i també elements per a la venda i distribució de les drogues.


La investigació segueix oberta i la policia no descarta més detencions.

Anar al contingut