Blanes

Una escola de Blanes fa les classes al carrer per demanar més espai als barracons

Professors i alumnes de l'escola Sa Forcanera de Blanes han traslladat les classes al carrer per manifestar el seu enuig amb la Generalitat per la manca d'espai al seu centre. A la protesta, a la qual també han assistit una cinquantena de pares i mares, s'ha demanat que s'ampliï el nombre de barracons on fa cinc anys que imparteixen els cursos, ja que l'escola encara no està construïda. Demanen que mentre no s'acabin les obres es millorin les condicions del centre.

Actualitzat
La plaça de l'Ajuntament de Blanes s'ha convertit aquest matí en una escola. 420 alumnes, pares i mares i professors de l'escola Sa Forcanella han volgut demanar així que s'ampliïn les dimensions del seu centre. Asseguren que els barracons s'han quedat petits a causa de l'increment d'alumnes que ha patit l'escola des que es va crear fa cinc anys. Segons Alba Pagerolls, directora en funcions del centres, s'accepta que encara falti tres anys per a la construcció definitiva de l'escola, però cal que es millorin les condicions per aquest període.

El Departament d'Educació ha convocat una reunió en què professors, pares i mares faran arribar les seves queixes i demandes a l'administració.
Anar al contingut