Estats Units

Una empresa nord-americana inventa una guitarra elèctrica compatible amb el videojoc "Guitar Hero"

De la consola als escenaris només hi ha un pas. La guitarra de doble ús, que permetrà al mateix temps convertir-se en una estrella del popular videojoc "Guitar Hero" i assajar els acords d'una cançó, està a punt d'arribar a les botigues. Una empresa nord-americana ha desenvolupat aquest perifèric amb l'objectiu de, segons afirmen, permetre al públic anar més enllà del joc.

Actualitzat
Quan els aficionats als videojocs pensaven que ja ho havien vist tot en perifèrics, la companyia nord-americana Zivix ha decidit fer un pas més enllà. "Headliner" és com s'ha batejat una guitarra elèctrica convertida en accessori per a la consola.

L'instrument, una "guitarra digital real", és la suma d'una guitarra elèctrica convencional -amb cordes- i una nova tecnologia de detecció del moviment dels dits amb el tacte. L'objectiu dels creadors és permetre als jugadors del popular videojoc "Guitar Hero" "fer una passa més i permetre'ls tocar".

Tot i que la patent de l'instrument encara està pendent d'aprovació, l'empresa Zivix ha avançat que arribarà a les botigues amb un preu d'uns 250 dòlars -uns 190 euros-.
Anar al contingut