Esparreguera

Una empresa logística d'Esparreguera rep, per error, un carregament de 700 quilos de cocaïna

Els Mossos sospiten que els narcotraficants no van interceptar a temps el carregament que havia arribat del port de Barcelona des de Guatemala

RedaccióActualitzat

Una petita empresa de logística del Polígon Industrial Sud Magarola d'Esparreguera ha rebut, per error, un carregament de 700 quilos de cocaïnaEls treballadors els van descobrir a dins d'un contenidor provinent de Guatemala que havia arribat a la seva seu. En concret, la van trobar camuflada dins de divuit bosses d'esport que estaven entremig de la mercaderia pocs minuts després de començar a descarregar el contenidor. Davant la sorprenent troballa, els treballadors van trucar als Mossos d'Esquada. 

El gerent de l'empresa, que no vol fer declaracions davant de càmera per motius de seguretat, ha confirmat que la mercaderia era d'un client habitual.

A l'interior del contenidor hi havia matèries primeres, i havia arribat al port de Barcelona procedent de Guatemala. Les anàlisis dels agents de la Divisió d'Investigació Criminal van confirmar que les bosses contenien uns 700 quilos de cocaïna.

Ara investiguen com va arribar la droga al polígon d'Esparreguera. Una de les hipòtesis que s'investiguen és que al darrere d'aquest enviament hi hagi una organització criminal que hauria d'haver interceptat el contenidor abans que arribés al seu destí.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut